19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Jer VOLIM Koprivnicu
K

Ne propustite

Jer VOLIM Koprivnicu

Moj tematski kolumnistički interes ima samo dvije smjernice; seks i kuhanje. I to je sasvim ispunjavalo moju želju za kreativnim pisanjem. Dok se nije umiješala politika. I to ona lokalna. A složit ćete se da ako negdje ima seksa i političke kuhinje onda ga ima prije i poslije izbora. Još kad se sve događa doma u dvorištu – nemreš držat zatvorena usta niti da hoćeš. Pa umjesto da progovorim na uši ipak sam odlučila progovoriti na tipkovnicu. A to je sigurno puno učinkovitije. I poučnije. Jer uvijek je dobro aktualizirati poznati priču – NEKA ONAJ TKO JE NEVIN BACI PRVI KAMEN. Nek onaj koji nikad nije smuljao prvi potegne pitanje odgovornosti. Nek onaj koji se nikad nije skurvao u mislima ili „ za prav” propituje moralne osnove Podravaca! Dragi moji, plavi, crveni, narančasti i zeleni ljudima je već dosta priče i zlo im je od obećanja. Nitko od vas nije na poziciji koju obnaša zato što je iznimno lijep ili pametan već zato da služi građanima i pomaže dobrobiti ljudi oko sebe. A tako bi trebalo biti i s perjanicama demokracije – novinarkama i novinarima. Upravo bi oni trebali biti neobojani, dosljedni i pouzdani i dok nije tako o pravoj demokraciji svi skupa možemo samo sanjati.

Zato me vrijeđa kao Koprivničanku i stranački neobojanu Podravku stalno pljuvanje po svemu i svima koji nisu u skladu sa Staljnističkim duhom formiranja javnog mijenja. Boli me kad o mojim bivšim profesorima govore kao o kmetima i stranačkim poslušnicima jer su za lokalnu zajednicu učinili puno. 

A JA SA SIGURNOŠĆU ZNAM – da ta Koprivnica nije nikad bila „palanka” kako ju neki žele prikazati jer im trenutno tako odgovara. U njoj žive vrijedni, marljivi, topli ljudi. Ja VOLIM Koprivnicu. Svi koji je ne vole i koji misle da je „dno dna” poručujem da ona nije poligon za vaše osobne obračune. Ako jeste – potražite neki drugi borbeni teritorij jer Podravinu i onako ne nosite na srcu.

A sad se vraćam u kuhinju!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×