Kolumna: Magdalena Podravska // MEDeni!

09:37h
0
magdalena-podravska-header

MEDeni!

Vi mislite da su preparati za dizanje potencije totalna bedastoća! Da jesu – onda bi već odavno odustali od njihove prodaje. Jer ljudi moji ; SEKS možda nije najvažnija sporedna stvar na svijetu. TO JE ZAČIN BEZ KOJEG BI SVE BILO BLJUTAVO. Ili barem bez okusa. Tko još danas može tvrditi da je seks nebitan! Oni kojima se „neda”. E za takve kojih je očito sve više pojavio se još jedan opaki proizvod za dizanje moći, potencije i želje. Nemam pojma da li je to reklama, ali radi se o vrsti meda koja bi trebala od vašeg muža na trosjedu s daljinskim u ruci napraviti pravog majstora tantričkih vještina. Malo je zeznuto što jadni muškarci taj preparat moraju uzeti čak jedan dan prije pa oni koji nisu sigurni kad će seksa biti to moraju očito piti cijelo vrijeme. Da stvar bude još gora ovaj pripravak prodaje se i na kioscima pa ako je baš jako hitno – odete po novine i riješite problem ludog seksa. Jedino što mi nije jasno kak to da to već i prije nije otkriveno. Jer da jeste žene bi ziher svojim muškarcima kuhale čaj s limunom i medom cijelu godinu, a ne samo kad im curi nos.

Kako proizvod garantira povečani užitak za oba partnera ja predlažem da ga kupuju žene. Najpametnije je da se one namažu s preparatom i to po svim strateškim dijelovima tijela. Depilacija je pritom obavezna ako nećete da se mužjak zadavi. I kad sve to lijepo poliže možete biti sigurni da će ga količina šećera ziher tak lupiti da seksa mora biti. Ono što bi moglo biti problem je moguća ovisnost o ovom nimalo jeftinom preparatu.  A i onda bi bilo dobro s preparata jednostavno preći na med vulgaris i nadati se da će placebo učiniti svoje.

S medom ili bez njega – ako vam je dragi u krevetu živa ljenčina – počnite i vi biti iste u kući i kuhinji. Kad skuži da nema čistih čarapa, skuhane kave i svježih palačinki sigurno će početi razmišljati o svojim bračnim obavezama. Jer navodno PODRAVCI su skloni izbjegavanju istih i puno draže im je uzgajati pivski trbuh nego seksi pločice. Žene pritom imaju samo dva izlaza – MED ili drugog muškarca. Nemojte im pustiti da dugo biraju!

čitam...