Kolumna: Magdalena Podravska // Varam te!

08:26h
0
magdalena-podravska-header

Varam te!

Opće prihvaćena činjenica da u varanju žena sazna posljednja – ziher je točna. Prije nekoliko tjedana imala sam primjer u blizini i usprkos tome što sam borac za ženska prava – nisam rekla frendici da ju muž vara. A da smo si na čisto – u pola noći u motelu u Ludbregu sigurno nije imao team – building. Odnosno imao je upravo to sa svojom kolegicom s posla samo se onda pitam zakaj su izlazili na svima poznati stražnji izlaz – a ne na glava vrata. Kako god – ja sam čkomila !!! Nisam se usudila reći ništa – koja fucking ratnica – dok treba onda sam manja od makovog zrna.

Ipak za sve takve koje su već pet puta preko svojih usta prevalila – MA NE BI MOJ MIRKO TO NIKAD!! evo nekoliko sigurnih znakova. I nemojte misliti da ih ne možete uočiti. Samo prestanite misliti da ste najbolji odabir na svijetu i spustite se na zemlju u realan okvir. Ako odjednom želi neke promjene u seksualnom ponašanju – vrišti vam crveno. Ne drage moje on ne mora imati nužno drugu, ali ste mu već dojadili s tom 69 i jahanje. Ako uskoro ne promijenite smjer – naći će neku koja hoće. Nije loše preispitati što može unijeti u svoju spavaću sobu – možda da se ponovno vratite romantici i uložite trud, vrijeme i energiju u puteno zavođenje. Ili pak krenite s novim stvarima kao što je zajedničko gledanje filmova za odrasle ili igračkice koje nikome ne škode. Puno opasniji znak da zaista nešto nije u redu je nedostupnost. Kada odjednom više nije dostupan na mobilnom ili odjednom mijenja ponašanje i navike glede društvenih mreža – sigurno je da nešto mulja.

DA DRAGE DAME – I VAŠ MIRKO BI MALO SA STRANE. Ne mora značiti da je našao sisatu blondinu koja ispunjava sve njegove potisnute snove, ali sigurno je u igri. Kad igra krene virtulano jako često završava u znoju na stražnjem sjedalu auta. A tada je kasno za znakove.

I najvažnije od svega – vjerujte svojoj intuiciji. Pa kaj ak je malo pobogel sa strane. Kao da i žene to ne bi radile da se ne boje osude javnosti ili eventualnog zaljubljivanja. Budite svjesni sebe, svog partnera i drugih. I ulažite u erotiku kao što ulažete u auto, kuću i novu kuhinju – i nikad nećete čuti – VARAM TE!

čitam...