17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prijepori našeg i Zagrebačkog sveučilišta // Koprivnica još uvijek bez studija ambalaže
P

Ne propustite

Koprivnička je strana učinila sve da se u gradu pokrene Studij ambalaže, no rektor Zagrebačkog sveučilišta nije izdao dopusnicu za taj studij.

– Tu ima određenih prijepora između Medijskog sveučilišta i Zagrebačkog sveučilišta ili određena netrpeljivost s njihove strane. Ne vidim zašto jer je u svijetu normalno da se povezuju sveučilišta i jedno s drugim nema nikakve veze. Prema tome, mi smo nevezano za Medijsko sveučilište već mogli odrađivati, i mogli smo odraditi već prvu godinu Studija za ambalažu da je bilo sluha. Nažalost ga nije bilo – rekao nam je na upit o trenutnom statusu tog studija njegov inicijator Zoran Gošek.

Kurikulum studija davno je gotov a na  pitanje tko je sad na potezu Gošek odgovara: “Sad moramo obnoviti te razgovore s rektorom Zagrebačkog sveučilišta, ali ako tu ne budemo našli rješenje, onda ćemo se okrenuti profesorima sa sveučilišta u inozemstvu i odradit ćemo to tu u Koprivnici.”

Gošek je uvjeren da industrija itekako treba stručnjake za ambalažu a namjeru da ih školuje Koprivnica je iskazala još prije nekoliko godina.

izvor: radio-drava.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni savjeti

Ovo je najbolje vrijeme za zalijevanje vrta ljeti, mnogi su iznenađeni

Budući da su temperature visoke, važno je znati kako pravilno brinuti o sadnicama kako ne bi uvenule. Zalijevanje vrta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×