0.7 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vatrene utakmice u Bakovčicama
V

Ne propustite

Nogometaši i nogometašice u Bakovčicama Na već tradicionalnom susretu u Bakovčicama, okupile su se jučer na nogometnom terenu muške i ženske momčadi Bakovčica i koprivničkih novinara. Ovoga puta izostale su ekipe Grada Koprivnice, koje su se opravdale hladnim vremenom.

U međusobnim susretima, gdje su svi dali sve od sebe, a često su frcale i iskrice, novinarke su s rezultatom dva naprama nula nadigrale predstavnice Bakovčica, dok su novinari izgubili od muške momčadi.

Nakon sportskih natjecanja, druženje se nastavilo u Društvenom domu, gdje su dodijeljene nagrade najboljima, a novinari su nakon nogometnog poraza osvjetlali obraz pobijedivši u belotu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hrana u menzi

ISTRAŽILI SMO Kako se vegani hrane u koprivničkoj menzi? Kišiček: Ta prehrana je preskupa i rijetko ju traže, student Mihael: Meni daš pajceka i...

Svakodnevno smo svjedoci kako se prehrambene navike na globalnoj razini mijenjaju. Naravno, takva situacija ne može zaobići ni studentsku...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti