15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zaklada Županijske komore ima šest novih korisnika
Z

Ne propustite

Članovi Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica našli su se na tradicionalnom okupljanju pred kraj godine, te iako na dnevnom redu nije bilo izviješće o radu tijekom 2014., predsjednik Miroslav Vitković ipak je zacrtao što se događalo u prostorima komore u koprivničkoj Frankopanskoj ulici.

– U ovim našim prostorijama je bilo preko 26 aktivnosti. Sjednice Gospodarskog vijeća, ali vidite da je danas 5. sjednica, prema tome, to je bilo u manjem broju, u ovim našim prostorijama su bile strukovne grupe, grupacije, klubovi poslovnih žena, samo Grad Koprivnica je imao 17 događanja ovdje, Sveučilište pet, a ostale tvrtke radile su edukacije – banke, osiguranja, razvojne agencije i turističke agencije – nabrojio je M. Vitković.

Tako se ukupno 70-tak događanja odvijalo u prostorima gdje komora ima adresu od listopada 2011., a koji je kupljen i uređen, spomenuo je Vitković još jednom, zahvaljujući u prvom redu pet milijuna kuna koji su stigli iz središnjice Hrvatske gospodarske komore.

Na sjednici je upriličeno i potpisivanja ugovora o stipendiranju s novim korisnicima Zaklade HGK za stipendiranje učenika i studenata; predsjednica Zaklade Jadranka Ivanković naglasila je se nove potpore dodjeljuju po osmi put, zahvalila je dosadašnjim sponzorima, te pozvala da se pridruže novi.

– Svi vi koji niste uključeni, a možete biti, dozvoljava vam vaša sadašnja poslovna mogućnost, ako imate u vidu svoj budući rast i razvoj, doista možda možete pronaći prostor da bismo poduprli i više stipendista nego smo do sada imali – pozvala je.

A njih je ukupno do sada bilo 30-tak, sedam ih još uvijek koristi stipendije, a nove ugovore sklopilo je šestero mladih. Predblagdansko druženje gospodarstvenika i političara nastavljeno je domjenkom na Podravkinom rekreacijskom centru.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na florijanskom trgu

FOTO/VIDEO Svečanim polaganjem vijenaca za sve stradale u Domovinskom ratu obilježen Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, koji se obilježava sutra, 30. svibnja, kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×