Datum/Vrijeme
Datum(i) - 27.05.2019.
15:30 - 19:00
Lokacija
Koprivnički poduzetnik
Kategorije
Pridružite nam se u ponedjeljak 27.5.2019. u 15:30 u novom ciklusu edukacija na temu “Inovacije u proizvodnji hrane”
Mentor doc. dr. sc. Bojan Šarkanj prenijeti će polaznicima svoja znanja o inovacijama u proizvodnji hrane, konvencionalnoj i eko proizvodnji, usporediti ta dva načina proizvodnje. Saznajte odgovore na pitanja što je to eko proizvodnja i koje su njene prednosti i nedostaci? Kako financirati eko proizvodnju? Koje su prednosti i nedostaci eko proizvodnje s pogleda sigurnosti i održivosti? Bojan Šarkanj docent je Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever, znanstveno se bavi analitičkom i molekularnom mikotoksikologijom. Član je Hrvatskog toksikološkog društva, Hrvatskog mikrobiološkog društva, Hrvatskog društva za biokemiju i molekularnu biologiju te Global Harmonization Initiative (GHI), sekcije za mikotoksine.
Predavanje će upotpuniti gošća mag. ing. preh teh. Ina Matijević koja će zainteresirane informirati o modernim načinima uzgoja, cirkularnoj ekonomiji i društveno odgovornom poslovanju. Čuli ste za „Plavu ekonomiju“, ali ne znate što je? Željeli biste više saznati o uzgoju gljiva na talogu hrane i društvenom odgovornom poslovanju? Prijavite se na edukacije i naučite o poslovnim modelima koji se mogu realizirati u Koprivnici.
Više informacija o „taste the idea- food&tech bootcampu“ potražite na https://www.inkubator.info/taste-the-idea/